Ongebruikelijke diamanten objecten

Topstukken volgens onze fans

We kunnen niet voor iedereen spreken, maar er zijn een aantal items die worden beschouwd als onze diamanten topstukken:

 

De diamanten schedel

Geïnspireerd door Damien Hirst’s diamanten schedel “For the Love of God” hebben we eigen variatie gemaakt van een Gorilla-schedel. Deze schedel is gezet met meer dan twee keer zoveel diamanten met een totaal van meer dan 17.000 briljante diamanten.


De diamanten Katana

Japans Zwaard van Murano glas met 1967 diamanten en 494 robijnen op geel en wit goud. Dit massieve stuk glas is met de hand in zijn definitieve vorm gegoten bij een temperatuur van 1200 graden Celcius.


Gouden Racket

Het Champions’ Championship werd in 1986 omgedoopt in European Community Championship (ECC). De bijnaam was “Gold Racquet” omdat als een speler het toernooi drie keer won binnen een periode van 5 jaar, hij/zij ook een speciale trofee zou ontvangen: een levensgrote, 13,2-pond gouden racket, bezaaid met 1.420 diamanten ter waarde van $1.000.000. Slechts één persoon heeft dit in de geschiedenis van de Diamond Games bereikt. In 2007 kon Amelie Mauresmo dit kunstwerk mee naar huis nemen na 2 zeer spannende sets tegen Kim Clijsters.


Van Gogh – Starry Night

We hebben een replica gemaakt van Van Gogh’s beroemde schilderij “Starry Night”, gezet met 500 briljant geslepen diamanten.

Book Now